You're receiving this e-announcement on the Hong Kong International Stationery Fair as your contact is in the database of Hong Kong Trade Development Council (HKTDC). If you wish to unsubscribe, please go to the end of this email.

Organised by the Hong Kong Trade Development Council and Messe Frankfurt (HK) Ltd., the Hong Kong International Stationery Fair 2010 will be held on 11-14 January 2010 at the Hong Kong Convention and Exhibition Centre. Please read the following message for more information about the fair.

 

Najděte nové obchodní partnery na Mezinárodním veletrhu papírenského a kancelářského zboží

Už desátý rok po sobě se Mezinárodní veletrh papírenského a kancelářského zboží stane přehlídkou nejmodernějších papírenských výrobků a školních potřeb. Koná se v lednu, a tak je první příležitostí v novém roce pro dobré nákupy. Není proto divu, že přitahuje prvotřídní vystavovatele a návštěvníky z celého světa.

Nové výstavní zóny pro rok 2010
Široce rozšířené používání počítačů a současný trend “návratu ke kořenům” zvýšily zájem o příslušenství výpočetní techniky a o papírenské zboží. Jelikož jde o rychle rostoucí sektory, budou v příštím roce na veletrhu vytvořeny dva nové výstavní profily, které nabídnou návštěvníkům ještě širší výběr kvalitního zboží.
  • Zboží pro umělecké obory
  • Papírenské výrobky pro děti a školu
  • Počítačové periferie a obdobné příslušenství Nové!
  • Spotřební kancelářské zboží
  • Dárkové papírenské předměty Nové!
  • Kancelářské zařízení
  • Papír a zboží pro tisk
  • Psací potřeby / pera

Držte krok s novými trendy v oboru
Na Mezinárodním veletrhu papírenského a kancelářského zboží se bude konat řada informativních seminářů o nejnovějším vývoji v tomto oboru. Tato setkání pořádaná v rámci veletrhu nabízejí skvělou příležitost setkat se s novými partnery a podnikateli v oboru vůbec.

Souběžně s tímto veletrhem proběhne i největší asijský veletrh hraček a her HKTDC Hong Kong Toys & Games Fair s mezinárodní výstavou licencí HKTDC Hong Kong International Licensing . Tím se dále rozšiřuje oblast nabídky a vznikají nové možnosti pro nalézání zajímavých obchodních partnerů.



Exkluzivní programy pro návštěvníky
HKTDC nabízí celou řadu programů pro obchodníky, kteří přijedou na veletrh nakupovat, včetně mimořádně výhodného hotelového ubytování. Další informace vám poskytne kancelář HKTDC ve Vaší zemi.

Jednejte ihned
Kdo se zaregistruje do 4. prosince 2009, dostane poštou vstupenku zdarma.

HKTDC Mezinárodní veletrh licencí a ochranných známek – pro lepší obchod pod prestižní známkou
Na výstavě HKTDC Hong Kong International Licensing Show ( Mezinárodní veletrh licencí a ochranných známek) ve dnech 11. – 13. ledna 2010 se sejde 300 ochranných známek od 130 vystavovatelů z celého světa. Mezi nejvýznamnějšími představovanými firmami a značkami budou Warner Bros., Dreamworks, Spider-Man, Transformers, McDull, Forever Friends, Pleasant Goat, Pokemon, Keroro, Doraemon, Astro Boy, Jeep, Manchester Football and Harley-Davidson a mnohé další. Zúčastněte se třídenní show a setkejte se s 20 tisíci majitelů ochranných značek, poskytovatelů licencí, agentů, držitelů licencí a velkoobchodníků z celého světa.

Informace

Ivona Táborská

Tel (420) 233 323 514

Fax (420) 222 812 283



RT
Rebecca Tse
Manager, Marketing Communications
Exhibitions Department

 
 

 

Don't forget to forward this message to your colleagues.